(Android) Towerlands - tower defense apgaudinėja neribotą skaičių primogemų
Feb 11, 2022 23:21:19 GMT
Post by stimanimdimi on Feb 11, 2022 23:21:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą skaičių primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Labai priklausomybę sukeliantis ir sudėtingas žaidimas, tačiau šiam žaidimui skubiai reikia f2p įrenginio. 100% gero įrenginio yra užrakintas p2w. Ištaisykite sukčiavimą brangakmenyje, kai padidinsime galios lygį. Taip sunkiai taupau ir gavau sukčiavimą 3 kartus, netyčia palietus brangakmenių lygio padidėjimus, kurie pasirodo iš niekur. TBH manau, kad kūrėjai yra geri, bet rinkodara yra tokia siaubinga jų darbuose, Pro turėtų būti perkamas 1 kartą, o ne kas mėnesį, o parduotuvėje niekada nėra akcijų ar gerų pasiūlymų, pasiūlymai, kuriuos jūs nuolat mirksite, yra tokie baisūs, nustokite vadinti tai puikiu pasiūlymu OMG !. Aš moku už žaidimus, bet nenoriu, bet šiuo metu ne šis žaidimas. ATNAUJINIMAI IR RENGINIAI REIKIA BŪTI Nuosekli!!!
Pridėkite aukso parduotuvės patvirtinimo mygtuką. Aš atnaujinau savo įrenginius ir nepastebėjau, kad baigiasi auksas ir staiga iššoka aukso parduotuvė. Kadangi spustelėjau dešinę dalį, netyčia spustelėjau 500 brangakmenį į auksą. Kadangi jis neturi patvirtinimo, jis iš karto panaudojo mano brangakmenius. Tai tarsi pinigų spąstai. Sutaisyti tai. Įdėkite patvirtinimą.
Keletas padalinių yra užrakinti už mokamų sienų. Norėčiau, kad viskas būtų f2p. Jau turite skelbimų. O daugiau pinigų prašote per vienetus. Kitaip būtų buvęs smagus žaidimas.
mygtuko pakeitimas atnaujinant bokštą yra tikras pokštas, dėl to netyčia išleidau 150 ir daugiau brangakmenių. gaila išleisti tikrus pinigus šiam žaidimui
Matlagningsspel - Chef's Roger - Restaurangspel Arkadspel ysep
iš pradžių gerai, bet pasiekę 50 lygį jums bus sunku įveikti bangas, nebent įsigysite jų pakuotes! gera koncepcija bloga rinkodara
Towerlands - tower defense Strateegia uzt
Iš tikrųjų labai mėgaukitės šiuo žaidimu, taip, yra reklaminių apdovanojimų, ar esate priversti juos žiūrėti? Ne. Retas geras žaidimas be visų reklamų, labai rekomenduoju
Tai puikus žaidimas, tačiau jis labai linkęs užšalti ir sudužti. Ypač žiūrint reklamas.
Towerlands - захист вежі Стратегії twb
Žaisti yra gera ir, atrodo, smagu, bet pagrindinė problema, kuri mane erzina, yra ta, kad reikia mokėti, kad gautum daug galingų dalykų, o žaidimo pradžioje bus sunku žaisti ir kentėti PvP, kita problema yra Piggy Bank ir tai, kad mes niekada nesakė, kad turime mokėti, kad gautume brangakmenius banke, kai jis pilnas, todėl mes belieka tikėtis ir kaupti brangakmenius automatiškai ir niekada negauname 1200 brangakmenių ir jis nenustatomas iš naujo. KAD BANKAS IŠKRAUTI.!!
Labai patinka žaidimas. Moku, kad praleisčiau skelbimus, o tai iš pradžių maniau, kad tai buvo vienkartinis dalykas. Tikrai neskaičiau, kad tai mėnesinis abonementas. Žaidimas turi keletą mėnesinių prenumeratų, kurias nori įsigyti. Dėl šios priežasties tik 3 žvaigždutės, todėl žaisti labai apsimoka.
Tai gali būti puikus žaidimas, jei nežiūrėtumėte skelbimo kas 30s (tai tikra) Atnaujinimas: Dėkojame už palaikymą. Turite pagalvoti, kaip dažnai žaidėjas žiūri skelbimus. Išbandykite savo žaidimą ir kaip f2p, ir kaip prenumeratorių žaidėjas. Ir žiūrint tą patį skelbimą iš to paties tinklo, tai ne tik kenkia grotuvui, bet ir sumažės skelbimo parodymo vertė (eMUT).
Itin brangus žaidimas, kad būtų galima mėgautis optimaliai. Net ir užsisakęs 11 eurų mėnesinį abonementą būsi užpultas kitų dalykų, kainuojančių milijardą, todėl man kyla mintis, kad turiu už tai sumokėti, kad galėčiau mėgautis žaidimu. Žaidimo mechanika yra labai smagi ir be visų pinigų, kurių jie nori iš jūsų, tai tikrai puikus žaidimas. Tačiau tai viršija atlyginimą už pergalę. Tai tiesiog moka mokėti ir mokėti dar.
Tai geras žaidimas. Skelbimai jei nori premijų, tikrai yra daug pirkimo variantų, bet nebūtina 100%.
Išsaugojimas debesyje neveikia tinkamai. Praradau kelias dienas, nes žaidimas neišsaugojo. Be to, žaisti keliuose įrenginiuose tiesiog neįmanoma dėl debesies išsaugojimo konflikto. Norime rankinio mygtuko „Išsaugoti debesyje“.
Linksma patirtis. Nebuvau pinigų gavimo gerbėjas, tačiau šiomis dienomis mobiliųjų žaidimų pasaulyje to buvo galima tikėtis. Kitaip solidus žaidimas.
Žaidimas yra gerai, bet turiu keletą nusiskundimų: - Statistika nėra visiškai gerai paaiškinta, jūs nematote savo bendros statistikos (krito procentas, šaudyklės procentas ir tt) - UI yra baisi dėl tų pačių priežasčių, kaip ir aukščiau. netvarkinga, mano pasiūlymas būtų rūšiuoti vienetus pagal lygį - jokiu būdu negalima išbandyti versijų, riboja eksperimentus - "premium" narystė kainuoja per daug, taip pat turėtų duoti keletą brangakmenių kas mėnesį, jei nepagerės, atšauksiu, nes beprasmiška. - Puikus potencialas, bet atm gana prastai padaryta
Dvigubas greitis esant aukščiausios kokybės kainai yra niekšiškas žingsnis. Žaidimas yra gana įdomus maždaug 30 minučių, ir jūs matėte viską, ką žaidimas gali pasiūlyti. Nuolatinis vienetų ir kristalų paketų stumdymas atgraso, bent jau man. Apskritai tai yra pinigų griebimo žaidimas.
Mėgaukitės žaidimu, bet pabandykite sutaupyti brangakmenių, kad šio žaidimo kūrėjai pridėtų iššokančiųjų parinkčių bokšto atnaujinimui, kuriame paprastai išleidžiate auksą, todėl spustelėjate klaidingai, todėl brangakmenius švaistote nenaudingiems atnaujinimams. Tada pabandykite žiūrėti skelbimus, kad gautumėte nemokamus automatinius paleidimus, kad pašalintumėte vaizdinę klaidą ir skelbimo mygtukas išnyktų, kai tik jį paspausite, perkeldami 50 brangakmenių už kai kuriuos automatinius paleidimus, kad vėl prarastumėte brangakmenius. Aš praradau tiek daug brangakmenių dėl blogas programavimas už šių funkcijų
Žaidimo mechanika yra gera, kaip ir anksčiau. Greitis šiek tiek pagerėjo. Po naujausio atnaujinimo jis buvo atnaujintas iš „jis vos veikia“ į „mano telefonas per senas“.
Tai geras žaidimas, bet, mano nuomone, po kurio laiko jis pasikartoja ir tampa monotoniškas, jie turėtų pridėti funkciją, kuri leistų greičiau nužudyti priešus, tai yra interaktyvus, kuriame jūs žaidžiate tam tikrą mini žaidimą atsitiktinai paskirstydami kitus mini žaidimus. ar kažkas panašaus, kad padidintumėte įsitraukimą
Atsiprašome už rašybos klaidas, kyla problemų, pavyzdžiui, sustingsta, kai žiūriu premijų skelbimus
Apskritai geras žaidimas, bet nieko nepirkite kaip aš ir paėmė mano pinigus nepateikus daiktų, net parašiau el. laišką ir negavau jokio atsakymo, todėl tik įspėjimas kitiems žaidėjams
Labai smagus ir gerai subalansuotas. Žaidimas atnaujinamas gana reguliariai, o tai puiku :-)
Tikrai mėgaujuosi žaidimu, bet negaliu peržiūrėti dvigubo aukso ar nemokamų atnaujinimų skelbimų. Išskyrus tai, kad žaidimas tikrai patinka.
Šis žaidimas gali būti tikrai įdomus. Žaidimas atrodo pakankamai įdomus ir malonus, bet tikrai negalėčiau tiksliai pasakyti, bet ši programa sugenda kas 2 minutes (ir tai yra dosni), ypač kai jie siūlo jums pridėti papildomų dalykų, žiūrite didžiąją dalį reklamos, tada žaidimas sugenda ir jūs negaunate atlygio, bet žiūrėjote skelbimą. Man atrodo labai šešėliai, o tai gaila, nes labai norėjau pamėgti šį žaidimą. Tikimės, kad kūrėjai duos jam reikalingo darbo.
Na, neilgai trukus teko susidurti su priešais, kurių neįsigijus grynųjų pinigų parduotuvės herojų beveik neįmanoma įveikti. Nebent jūs tiesiog paliksite žaidimą valandai ar dviem, išskyrus pasyvių pajamų rinkimą. Užuot, nežinau, žaisdamas žaidimą.
Tikrai šaunus žaidimas. Tik nežinau, kodėl mano daliniai prarado sveikatą tiesiai iš bokšto. Priešas to nedaro. Maisto apmąstymams...
Pakeičiau savo įvertinimą iš 5 į 3 žvaigždutes, nes man šiek tiek atsibodo matyti, kaip daug žaidėjų sukčiauja ir naudojasi bet kokiomis priemonėmis, kad pakiltų aukščiau. Atrodo, kad ne aš vienas turiu tokių nuoskaudų. Vis dėlto kūrėjai to daug nedaro. Paskutiniame atnaujinime galėjo būti pridėta bent parinktis „Pranešti apie žaidėją“. -_-
Ji turi geresnę grafinę pilį, bet turi mokėti per daug. Ir man tikrai nepatinka, kad jie riboja greitį. Pašalinau jį po 1 dienos, bet už pastangas skyriau 4 žvaigždutes
Man labai patiko žaidimas, todėl gavau „mūšio leidimą“, dabar turiu gedimą, kai mano raundai šoktelėjo daugiau nei 300 lygių, palyginti su manuoju. Dabar aš negaliu nieko nužudyti. Išsiuntė el. laišką kūrėjams ir nieko negirdėjau, todėl pirkti battlepass buvo pinigų ir laiko švaistymas
Kažkodėl užtrunka ilgai įkelti bet ką, net kai sėdžiu prie pat interneto modemo.